Няколко неща, които те правят скучен/скучна по време на секс

2013-05-20 11:30:00
Няколко неща, които те правят скучен/скучна по време на секс
Снимка: Dreamstime

Сексът е много важна част от една връзка. За да бъдат истински щастливи заедно, двама души трябва да се обичат, уважават и да водят задоволителен полов живот ... заедно! В началото, когато двама души не се познават, сексът помежду им е интересен, различен, нов. С течение на времето обаче те разбират какво най-много се харесва на партньора им е нещата в леглото започват да стават по-еднообразни. До този момент НЕ бива да се стига, ако искате да сте доволни от секса, който правите.

 

 

Не е нужно да искаш позволение от половинката си да пипаш, където и да е било. Щом вече сте в леглото и сте голи, пипай на воля. Изключение прави само аналният секс, където не е само пипане и който не се практикува от всеки. Но тази тема трябва да я обсъдите, преди да сте в леглото.

 

Както вече споменахме с течение на времето повечето двойки започват да водят еднообразен сексуален живот и по този начин губят интерес един към друг. Затова се старайте да разнообразявате нещата. Правете секс на нови места, неочаквано, не само вечер и т.н. Четете литература на тема интимни взаимоотношения, учете се на нови неща и ги прилагайте в леглото.

 

Леглото определено е удобно място за правене на секс, но след време ще ви омръзне. Затова опитайте и на други места – на дивана, в кухнята, в банята, на плажа, на планина и т.н. Разнообразие му е майката!

 

По време на секс сериозните разговори са забранени, но това не ви пречи да си разменяте по някоя друга дума/изречение. Особено, ако е нещо секси и би подействало възбуждащо на партньора ви.

 

За да водите наистина задоволителен сексуален живот, трябва да полагате усилия както вие, така и човекът, с когото сте заедно. Все пак правите секс заедно, а не поотделно! А и усилията определено си заслужават, затова не се пестете. В една връзка има няколко важни неща – доверието, уважението, любовта и качественият сексуален живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия